2014/02/06

アボカドとじゃがいものヴィーガンレシピ


Hej ! 


おはようございます!

木曜日が好きなみさちゃんです。


今日も天気がよくていい気分!

God morgon !

Good morning everyone ! 



I forgot that I bought happysocks last month .


I think I have to stop buying socks ! 



Yesterday I made this ! 


アボカドとじゃがいものヴィーガンマヨ

A potato (two centimeter cut and boiled)
Avocado 1/2 (two centimeter cut)

Soy mayonnaise
Black Pepper
Wasabi
Soy sauce

*if you don't have soy sause and wasabi , you change it  " Worcestershire sauce and mustard "





材料
じゃがいも
アボカド
ソイマヨネーズ
ブラックペッパー
わさび
醤油



1

ジャガイモを2センチくらいにカットして、

茹でるor焼く

量が少ないのでオーブンレンジの茹で機能を使えばすごく時間も節約できます!

2

アボカドも同じサイズにカット


3

あとは他の材料と混ぜるだけ!


*わさびの代わりにマスタードを使うのも◎!マスタードの時は醤油の代わりに野菜のウスターソース的なのをかけるとコッテリして美味しいですよ♡



朝はライ麦パン。

やっぱり好きですライ麦パン!


昨日無事郵便物を送りました。


I sant it to my friends and Anton kun :))




Today I think I can get a call from Real estate..

I really love my room but I think I have to move as soon as possible .







Last weekend ate vegan beans burger at freshness burger




I love it ! :)) 

X










No comments: